vineri, 20 martie 2009

Aprindeţi reflectoarele!

Iar mă agresează handicapaţii aştia cu stinsul luminii. Nene, imbecilii ăştia nu se lasă neam!
Am mai spus-o şi altă dată: ecologia este o ştiinţă, pe care am studiat-o şi eu în facultate, iar ecologismul e cu totul altceva, e o mişcare în care nişte stupizi pun botu’ la nişte militanţi de stînga. Da, de stînga, pentru că, dacă nu ştiai, mişcările ecologiste au fost înfiinţate şi finanţate în vestul Europei de către KGB, cu scopul de a submina industriile occidentale. Asta era prin anii 70-80.

O şleahtă de imbecili, mari vedete de televiziune, marşează şi ei la ideea asta de a stinge lumina o oră şi îndeamnă, prin puterea notorietăţii lor, să facem şi noi ca ei, pe 28 martie. Nu-i înşirui aici, o să pun link la urmă. E o mare amestecatură de secături televizate şi mă opresc aici cu ei, că au şi ei o mamă.

Chestiunea, pe care am mai comentat-o odată, e cîtă economie se face prin această acţiune şi care e pericolul real al ei.
Uite: dacă toţi oamenii de pe planetă ar stinge lumina timp de o oră s-ar face economie de 0,0114% pe an! Impresionant, nu? Găinile astea ecologiste nici măcar nu au habar să calculeze ceva atît de simplu.
Ce nu se spune în materialele de promovare a acţiunii este pericolul care pîndeşte perfid în spatele acestei impresionante economii. Deconectarea bruscă a milioane de consumatori casnici ar putea produce un dezechilibru major în sistemul energetic.

Daca toţi am fi atît de idioţi şi am stinge lumina – lucru care nu se va întimpla, sper! - sistemul energetic ar putea cădea (întreabă orice specialist energetician) şi asta ar însemna o pană de curent gigantică, pentru remedierea căreia ar fi nevoie de zile întregi, aşa cum s-a întîmplat în America acum cîţiva ani, dar la o scară mult mai mare. Deci: semafoare, gări, aeroporturi, spitale, computere – out! Mii de accidente, cu mii de raniţi şi morţi, avioane prăbuşite, ce mai, război curat. Nu mai zic de lipsa de informaţie, care duce în cîteva minute la panică, jafuri şi mai zi şi tu mai departe. O situaţie la care teroriştii visează frumos în somnul de după şedinţele de antrenament.

Poate-o să spui: stai aşa, e vorba de o acţiune simbolică.
Da? Şi care ar fi, mă rog frumos, simbolul acesta? Întunericul al cui simbol este? Statul la lumînare al cui simbol e? îţi spun tot eu – astea-s simbolurile evului mediu şi ale sărăciei.

Mă bate gîndul să mă duc la hipermachet şi să caut nişte reflectoare de 5000 de waţi bucata. Şi să le aprind vreo 3 ore, ca să compensez prostia şi întunericul din minţile militanţilor ecologişti.

Iată şi şleahta de tîmpiţi: http://www.trilulilu.ro/ZoliToth/1be2f644aca45e

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asta cu stinsul luminii o ora intr-o zi parca s-a mai incercat anul trecut????? nu inteleg ce vor sa demonstreze....ca e mai bine sa stam pe intuneric?.
"Marea vedeta" Otil ,daca doreste poate sa stea pe intuneric si mai mult de o ora si chiar in fiecare zi , impreuna cu "femeia lui";iar daca ecologistii vor sa ne indemne sa respectam natura,resursele ei,etc ar trebui sa gaseasca metode macar mai inteligente
In rest despre , "gasca de vedete" din clip-ul postat........ BEEEP.
Dar e criza nu? toata lumea trebuie sa traiasca din ceva !!! hahaha , chiar daca apare cu mesaje inepte ????.

un bec aprins deasupra capului spunea...

Sa tii aprins reflectorul si noaptea, pentru ca milioane de oameni sting lumina intr-un interval de cateva ore, apoi ramane stinsa pana dimineata. Sau crezi ca si asta e o conspiratie?
Soarta retelei electrice depinde de tine!