miercuri, 23 septembrie 2009

Calul Traian

Un ditamai Cal Troian (sau Traian, daca-ti suna mai bine) si-a facut loc pe poarta Cotrocenilor si a nechezat ieri, anuntind cu bucurie ca Presedintele Basescu isi asuma total legalizarea prostitutiei si dezincriminarea consumului de droguri.
Acuma... eu insumi sint total de acord cu cele doua masuri propuse si le vad ca singurele capabile sa reglementeze macar activitatile cu pricina. Dar Patriarhia Romana vede cu totul altfel situatiunea, la fel ca si o mare parte a publicului romanesc, profund retrograd si ne-educat (stiu bine ce vorbesc - am fost profesor la tara 4 ani de zile amare).
Asadar, Basescu va pierde foarte multe puncte electorale taman cind NU avea nevoie de asa ceva si ma minuneaza usurinta cu care a inhatat momeala. Putea s-o lase mai pe la primavara, dupa ce va fi cistigat alegerile cu ajutorul lui Dumnezeu si al PDL.
Deja dezbaterea zilei de ieri si de azi este raportul comisiei prezidentiale cu pricina iar Presedintele in exercitiu pierde puncte minut cu minut.
Cei care i-au facut lucratura au dat o lovitura de maestri si nu pot decit sa-i aplaud. Atunci cind vrei sa bagi la apa pe cineva trebuie doar sa-i bagi in gura o idee de bun simt dar care sa revolte o mare parte din populatie. Nu vad ce mai poate face ca sa dreaga busuiocul. Un titlu din presa de dimineata suna exact asa: "Soluţie marinărească a Comisiei Prezidenţiale: Droguri şi curve". Titlurile din zilele urmatoare probabil ca vor fi cam in acelasi ton.

O singura intrebare ma macina si asta ar trebui sa fie adevarata dezbatere in presa: cine o fi pus la cale toata tarasenia? Dupa cum arata lucrarea, pare a fi opera serviciilor mult iubite de prezident si care se pare ca nu-l mai iubesc pe el cum il iubeau cindva.

Eh... ce sa-i faci? Iubirea nu dureaza mai mult de 4-5 ani, asa cum arata studiile de specialitate. Am vazut eu pe Discovery.

7 comentarii:

GunSon™ spunea...

De nivelul inteligentei basesciene eram constient de multa vreme; trist este faptul ca un procent atat de mare din randul populatiei manifesta dragoste fata de imbecilitate.
Acuma... daca tot mai multi romani se tiganizeaza si o dau pe manele si bagabonteala, probabil ca si mult-iubitul nostru presedinte urmeaza trendul. Asa ca sa nu va fie cu mirare daca (Doamne fereste!) ne mai bucuram de tatuca Basescu inca un mandat; doar va avea de partea lui toti idiotii plus o mare parte din tigani, bagabonti, curve si drogati. Si ragaie tarisoara asta de asa ceva...

Zorba spunea...

@GunSon

Domnule... ce sa zic... dupa cum am scris si in postul meu, legalizarea prostitutiei si dezincriminarea consumului de droguri mi se par masuri de bun simt si care ar trebui aplicate urgent. Numai ca... Basescu a muscat o momeala de care cred ca inca nu e constient. Felicitari celor care l-au lucrat. S-au bazat pe orgoliul de atotcunoscator al presedintelui si nu s-au inselat. Deci eu sint in dezacord cu domnia ta, in sensul in care cred ca Basescu tocmai a inceput sa piarda alegerile.

Anonim spunea...

Domnul Basescu, acest "Un ochi rade, unul plange" dovedeste inca o data ca e in contradictie cu tot ceea ce inseamna diplomatie. Bineinteles ca aceste masuri ar fi benefice pentru Romania, dar Basescu, care se mai si crede vreun strateg, foloseste astea in scopuri electorale, in populismul sau fara limite. Ce e mai trist este ca toata lumea stie de ce face asta, iar el crede in continuare ca ne prosteste. Iar mare biserica ortodoxa ar trebui sa isi vada de treaba, sa dea chestii la pupat la babe, sa ia banu' de pe tine si sa te lase cu mortul in casa daca nu cotizezi. Oricum asta face cel mai bine. Sau sa mai toarne vreo biserica de aur, poate chiar langa cocioabele unor amarati. ca sa ne arate cat de mare si milostiv e Dumnezeu.
Zorbo, vreau sa fii capitanul nostru! Un prieten.

Zorba spunea...

@Un prieten

Domnule... n-am pistol, n-am diagonala, n-am chipiu, deci nu pot fi capitanul vostru. Mergeti la batalie fara capitan

Anonim spunea...

De pe fundul apii patru ochi priveste. Este doo curve care se Basesce. Sau mi se pare de la iarba. Cine a zis de batalie, Zorbo? Vrem doar sa ne arati calea:)))

Zorba spunea...

@Aha... OK. Incolo ->

Anonim spunea...

cheers, mate!